Actueel Nieuws

Sorteer op groep:

Verslag 4e NFB strandviswedstrijd van 2017

Bijgevoegd treft u aan het verslag strandviswedstrijd in Petten en natuurlijk ook de overall uitslagen van de NFB 2017 Strandviscompetitie.

INFO over bereikbaarheid HWSV in de komende maanden

Hiermede informeren wij jullie over de geplande herbestratingswerkzaamheden aan de Schelpweg in Hoek van Holland.

Verslag 3e NFB strandviswedstrijd van 2017 bij HSV Nacht en Ontij in Egmond aan Zee

Zaterdag 4 november, de derde NFB strandviswedstrijd van 2017 van alweer de negentiende jaargang. Deze wedstijd mogen wij een absoluut record aantal inschrijvingen noteren namelijk 176 vissers en waarvan er uiteindelijk 149 vissers deze wedstrijd zullen gaan vervissen.

NK WINDSURFEN HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND- Topsport dit weekend aan het Hoekse sportstrand van Hoek van Holland met het Open Nederlands Kampioenschap windsurfen

Nieuws van de viscommissie

Op Zaterdag 26 augustus is de 4x uitgestelde NK kleinbootvis  wedstrijd dan toch doorgegeaan bekijk hier de uitslag

Jaarlijkse kinder strandviswedstrijd bij de HWSV

Op zaterdag 19 augustus op het hoekse sportstrand om 13.30 uur organiseert de Hoekse Watersport Vereniging de jaarlijkse kinderstrandvis wedstrijd.

handige tips voor de Hoekse watersporters

Beste ,
Windfinder, een van de grote weerdiensten voor de Vissers,Zeilers,Strandvissers,Surfers,Suppers en Kajakkers , stelt nu nieuwe, interactieve weerkaarten.

Open Scheveningen Kampioenschappen (OSK 2017)

Ook dit jaar organiseren wij de   Open Scheveningen Kampioenschappen (OSK 2017) op 23 september

windsurfen om De Grote prijs van Aalsmeer 2017

De Grote prijs van Aalsmeer wordt al sinds 1993 gehouden  1 Oktober op de Westeinderplassen in Aalsmeer.

bericht van onze reizende reporter vanuit het Italie

De Hoekse Watersport Vereniging heeft er een wereldkanpioen bij ........