uitstellen van de 4e strandviswedstrijd

Voor alles moet er een eerste keer zijn en dat is deze keer : het uitstellen van de 4e strandviswedstrijd die a.s. zaterdag vervist zou gaan worden bij HSV Nacht en Ontij op het strand van Egmond aan Zee.

De verwachte windverwachting tot wel 7-8 Beaufort uit westelijke richting maakt het een hachelijke onderneming om deze wedstrijd te vervissen, dus in overleg met de wedstrijdcommissie van Nacht en Ontij is besloten om de wedstrijd af te gelasten en deze in het begin van het nieuwe jaar en wel op zaterdag 19 januari 2019 te gaan vervissen.

Het mag duidelijk zijn dat het besluit de wedstrijd afgelasten zeker niet eenvoudig was, zeker daar dit ook voor de toekomst tot precedent werking kan leiden. Echter de veiligheid van de deelnemers maar zeker ook de omstandigheden waaronder gevist kan worden moeten zo positief mogelijk gehouden worden om het plezier van deelname aan deze competitie te kunnen verzekeren.

Vanaf deze plaats zeker ook een ‘hartelijk bedankt’ aan de HSV Nacht en Ontij voor het zeer snelle schakelen en het direct ook weer bekend kunnen maken van de alternatieve wedstrijddatum namelijk; Zaterdag 19 januari 2019 start 09:00uur , uiteraard weer verzamelen en vissen op dezelfde plaats.

Groet Wim Kruining (NFB)