nieuwsbrieven | website | disclaimer

Aan- afmelden Nieuwsbrief

U kunt onderstaand tekstvak gebruiken om u aan- of af te melden. De procedure werkt als volgt:

Vul uw naam en e-mail adres in en klik op "Verstuur". U ontvangt dan een controle mail (om te voorkomen dat ongewenste mailadressen worden ingevoerd).

Klik op de link in de mail die u ontvangt en vanaf dat moment ontvangt u onze gratis nieuwsbrieven. U kunt uzelf op ieder gewenste moment uitschrijven door uw mailadres in te voeren, "uitschrijven" te selecteren en op "Verstuur" te klikken.

IN- / UITSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis onze nieuwsbrief:
Naam (niet verplicht):
E-mail adres:
  Inschrijven      Uitschrijven

U kunt zich te allen tijde weer afmelden. Op onze nieuwsbrief staat onderaan een link die naar deze pagina verwijst. Wilt u onze website bezoeken, klik HIER.

Hoekse Watersport Vereniging | Rechtestraat 30 | Hoek van Holland | 0174-383914 | www.hoeksewatersportvereniging.nl