Corona update 7-4-2020

Door het college van burgemeester en wethouders van Rotterdam is besloten dat terrassen en zitjes die behoren aan strandtenten horecazaken en verenigingen per direct en voor de Pasen weggehaald en opgeslagen moet worden.
Dit geld natuurlijk ook voor onze vereniging het doel hiervan is om mensen niet uit te nodigen zelf meegebrachte consumpties op het terras te nuttigen.
Ondanks dat het wat beter lijkt te gaan met de corona situatie is het dus nog steeds nodig om de maatregelen aan te scherpen.
Hierbij is het dus verboden om samenkomsten met meer dan 3 personen bij de HWSV te houden.
Mochten er meer mensen zijn op het strand houd altijd de afstand van minimaal 1,5 meter in acht.
Ook is er een vraag gekomen over het vissen met 2 personen in 1 boot dit mag niet als de personen NIET uit het zelfde samenwonende gezin komen. Dit is ook verboden in bijvoorbeeld een auto.
De eerder aangekondigde en geldende regels van 1-4-2020 zijn nog steeds van kracht tot en met 28 april 2020.

MAAR IS HET NIET NODIG EN HEEFT U NIKS TE DOEN OF TE ZOEKEN IN EN ROND DE HWSV BLIJF DAAR DAN WEG EN BLIJF ZOVEEL MOGELIJK THUIS.
HOE BETER IEDEREEN ZICH, ONDANKS DAT HET MOEILIJK IS, AAN DE REGELS HOUD DES TE EERDER KUNNEN WE WEER AAN EEN VERENIGINGSLEVEN GAAN DENKEN.

hou vol en hopelijk tot heel gauw,

Marco van Rossum