Actueel Nieuws

Sorteer op groep:

Corona update 25-5-2020

Hedenmorgen onderstaand bericht ontvangen van Stads beheer Rotterdam afd. strandzaken.

Corona update 20-5-2020

Hierbij de update voor in ieder geval de Hemelvaartsdag, vanwege het mooie weer en de drukte van doorrijdende niet pasjes houders heeft de veiligheidscommissie regio Rotterdam het volgende besloten

What do you want to do ?
New mail

steunbetuiging

Beste ereleden, leden en donateurs.

Bijgaand onze steunbetuiging welke wij naar The Shore club in Scheveningen hebben verzonden.

corona update 8-5-2020

Hedenmorgen bericht van bureau strandzaken gehad afsluitingen opgeheven .............

Corona update 02-05-2020

Hierbij informeer ik jullie over het volgende:
In verband met het mooie weer dat voor zondag en dinsdag 5 mei wordt verwacht,

Corona update 1-5-2020

Het weekend staat weer voor de deur en niet anders zoals de voorgaande weken gelden er voor aanstaande weekend 2/3 mei geen extra maatregelen.

bericht voor onze kitesurfers

Beste kitesurfer,

Nog immer domineert de corona crisis ons dagelijks leven. De regering blijft vasthouden aan het advies om het liefst zoveel mogelijk thuis te blijven.

PERSBERICHT

Veilig minicraft spelen met je vrienden:

Corona update 23-4-2020

Het word weer een lang weekend en daarom heeft de directie veiligheid samen met de politie het volgende besloten:

Corona update 17-4-2020

Het word weer een mooi weekend en daarom heeft de directie veiligheid