Actueel Nieuws

Sorteer op groep:

bericht voor onze kanovaarders

Beste mensen van de Hoekse Watersport Vereniging,

Kort dag allemaal maar ik wil het toch graag even delen. Bijgevoegd een bestandje betreffende een bezoekje van kajak vaarder Nigel Foster, deze kajak legende en professioneel kajak instructeur zal onszaterdag 7 juli bezoeken voor het geven van een kajak clinic en wellicht zijn binnen de vereniging mensen die eventueel geïnteresseerd zijn om hierbij aanwezig te zijn.

jaarlijkse strandviswedstrijd voor da Dames en Heren

Zaterdag 23 Juni was er de jaarlijkse strandviswedstrijd, met de Dames die visten om

de Haringhappening 2018

de Bar- en Ontspanningcommissie nodigt alle leden uit voor  de  jaarlijkse haring happen(ing).

Op Zondag 15 juli vanaf 15.00  uur in de Zandzeebar bij de HWSV.

Strandvissen voor de jeugd

Op zaterdag 18 augustus op het hoekse sportstrand om 13.30 uur organiseert DE HOEKSEWATERSPORT VERENIGING

Verslag 2e NFB strandviswedstrijd van 2018

Zaterdag 5 mei, alweer de tweede van de vier NFB strandviswedstrijden van 2018, ditmaal georganiseerd door De Slufter maar wij zijn

De Volvo Ocean Race in Den Haag Scheveningenhaven

Volvo Ocean Race komt naar Den Haag! Deze legendarisch zeilrace zal in juni 2018 voor het eerst in historie eindigen in Nederland.

2 en 3 juni Op het sportstrand

De HWSV verleend medewerking aan dit sportspektakel door onze tractoren berging als kleedruimte ter beschikking te stellen.

Kennismaken met catamaranzeilen

Gisteravond 9 mei 2018 met Teun Krijthe naar de vergadering geweest van het Watersportverbond over opstapdagen.

Het verslag hiervan volgt nog van het verbond.

Wij hopen t.z.t. ook hieraan mede te doen maar er moet nog wat werk verzet worden hiervoor.

De datums die genoemd worden zijn voor alle verenigingen.

Wij halen dit nog niet zullen denk ik in juli / augustus bij ons gedaan worden.

Groet Cor't Mannetje secretaris HWSV

bereikbaarheid HWSV komende week

INFO over bereikbaarheid van de Hoekse Watersport Vereniging.

19 mei Open Zuid Hollands Kampioenschap 2018

WSV 's-Gravenzande organiseert OZK kleinboot vissen 2018.

de viscommissie van de HWSV verwacht dat  de wisselbekerweer  naar Hoek van Holland retour komt.