Actueel Nieuws

Sorteer op groep:

toespraak van onze voorzitter tijdens de Nieuwjaarsreceptie 2019

Toespraak van onze voorzitter Marco van Rossum tijdens de Nieuwjaarsreceptie gehouden op 6 jnuari 2019

Mededeling van onze walschipper

Van onze walschipper heeft de redactie de lijst van de afvaarten van 2018 doorgekregen

uitstellen van de 4e strandviswedstrijd

Afgelasting van de 4e NFB-wedstrijd van a.s. zaterdag 8 december bij HSV Nacht en Ontij op het strand van Egmond aan Zee.

Workshop Kerststukjes maken

Gré en Leo houden  ook dit jaar weereen workshop kerststukjes maken bij de HWSV

Uitslag 3e NFB competitiewedstrijd strandvissen 2018

Uitslag 3e NFB competitiewedstrijd 2018 gehouden bij HSV De Salamander in Castricum N.H

Kitefoil wedstrijd adventure Schevingen -Ter Heijde -Hoek van Holland

de HWSV gaan in samenwerking met het Jump team Scheveningen en 4 Winden deze wedstrijd organiseren .

bericht voor onze kanovaarders

Beste mensen van de Hoekse Watersport Vereniging,

Kort dag allemaal maar ik wil het toch graag even delen. Bijgevoegd een bestandje betreffende een bezoekje van kajak vaarder Nigel Foster, deze kajak legende en professioneel kajak instructeur zal onszaterdag 7 juli bezoeken voor het geven van een kajak clinic en wellicht zijn binnen de vereniging mensen die eventueel geïnteresseerd zijn om hierbij aanwezig te zijn.