Schollekoppe-competitie bij de Jachtclub Scheveningen

Hallo beste medevissers,

Op 16 april a.s. zal de tweede viswedstrijd een bottenwedstrijd in het kader van de Schollekoppe Puzze-competitie worden gehouden  mits het weer het toelaat.

Een bottenwedstrijd, voor alle mensen die het ook leuk vinden om eens mee te doen maar eigenlijk nooit vissen, dit is een wedstrijd waarbij alleen botten meetellen  bij de uitslag.

De botten moeten een minimummaat van 20 cm hebben, hoe zwaar ze zijn doet er niet toe want het aantal botten dat gevangen wordt telt.

Op de boot mogen net zoveel mensen vissen als u zelf wilt maar elke visser mag maar 2 hengels en per hengel 3 haken hebben.

De totale vangst wordt voor de uitslag gedeeld door het aantal vissers die op de boot aanwezig waren.

Er zijn “kleine” prijzen te winnen voor de nummers 1, 2 en 3 maar een grote dagprijs kunt u d.m.v. verloting winnen.

Ook al heeft u niets gevangen doet u toch mee in de loterij dus alle reden om eens een keer mee te vissen.

Misschien vindt u het wel zo leuk dat u de hele competitie mee wilt doen.

U bent van harte welkom!!!

Er worden  nu nog 5 wedstrijden door JCS georganiseerd en ook het OZHK (Open Zuid Hollands Kampioenschap) en het OSK (Open Schevenings Kampioenschap) tellen voor de deelnemers mee voor de Schollekoppe-competitie.

Van deze 7 wedstrijden tellen de 5 beste uitslagen voor elke individuele visser mee voor de totaaluitslag.

Vanaf 7.00 uur is het Spuigat geopend en staat de koffie klaar, we vissen van 9 tot 14.30 uur en om 17.00 uur is de prijsuitreiking in het Spuigat.

Tussen de wedstrijd en de prijsuitreiking zijn de deelnemers van de bottenwedstrijd van harte welkom in At Sea, waar de jaarlijkse I-Safetymarkt gehouden wordt,  voor  een gratis drankje.

Hopelijk tot ziens op 16 april a.s.

viscommissie Jachtclub Scheveningen,

Marie v.d. Vin

De data waarop gevist gaat worden zijn:

16 april             botten                             aantal botten

30 april             ZHK (sGravenzande)        gewicht wedstrijd

4 juni               meer soorten                    aantal verschillende soorten

9 juli                makreel                           aantal makrelen

10 september     OSK (de Afrit)                gewicht wedstrijd

19 november       alle soorten                     gewicht wedstrijd

10 december       Snertwedstrijd               gewicht wedstrijd

Voor alle wedstrijden van Jachtclub Scheveningen geldt dat de uitsteldatum

1 week na de vervallen wedstrijd is. OSK en ZHK hebben hun eigen uitsteldatum.

zie de betreffende vereniging.

Het inschrijfgeld voor de gehele competitie is laag gehouden n.l  30 euro p.p.

voor de gehele competitie (6 wedstrijden door Jachtclub Scheveningen georganiseerd)

en als u/jij maar één of enkele wedstrijden meedoet 7,50 p.p. per wedstrijd.

U/jij ziet de hele competitie meedoen loont!!!

OSK en ZHK worden georganiseerd door andere verenigingen en deze berekenen

een eigen inschrijfgeld maar de uitslag van degene die meedoet met de Schollekoppe

competitie telt mee voor de einduitslag.

Elke wedstrijd heeft  (kleine) prijzen en aan het eind van de competitie

grote prijzen van  Condor, Ocean Safety, Raven Fishing, Hengelsporthuis  en HummingBird

beschikbaar gesteld door de heer John Ezendam voor de winnaars.

Wie wil deze nu niet winnen ???? U ziet alle reden om mee te doen!!!!

Inschrijven kan via de website van Jachtclub Scheveningen/visserspraat of e-mail

hmvin@casema.nl.

U bent van harte welkom.

namens de viscommissie